Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

38ο Πανελλήνιο Νοσηλευτικό Συνέδριο

Το 38ο Πανελλήνιο Νοσηλευτικό Συνέδριο του Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών Ελλάδος (ΕΣΝΕ), θα πραγματοποιηθεί στη Χίο από 10 έως 13 Μαΐου 2011, στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο, σηματοδοτώντας ένα σπουδαίο επιστημονικό γεγονός. Με αίσθημα ευθύνης και θέλησης για προσφορά στον νοσηλευτικό κλάδο και το κοινωνικό σύνολο, ο ΕΣΝΕ και η εταιρεία οργανωτικής υποστήριξης του συνεδρίου Zita Congress S.A., επέλεξαν να τελέσουν όλες τις εκδηλώσεις στο Βορειοανατολικό Αιγαίο, ως ένδειξη συμπαράστασης και ενίσχυσης των ακριτικών ζωνών της χώρας.

Ο ΕΣΝΕ αντιλαμβανόμενος την πρόκληση και τη σημασία του 38ου Πανελλήνιου Νοσηλευτικού Συνεδρίου για όλη την επιστημονική κοινότητα, ανακοινώνει ως επίσημη ομιλήτρια του συνεδρίου, την καταξιωμένη νοσηλεύτρια διεθνούς φήμης και Πρόεδρο του Royal College of Nursing της Μ. Βρετανίας, Andrea Spyropoulos. Από τη θέση της Προέδρου του κορυφαίου Βρετανικού Ιδρύματος Royal College of Nursing, η κ. Spyropoulos αγωνίζεται για τη βελτίωση των κανόνων και της ποιότητας της νοσηλευτικής και για την αναγνώριση της σπουδαιότητας του επαγγέλματος και του ρόλου του νοσηλευτή τόσο από τους πολιτικούς, όσο και από το κοινό παγκοσμίως.

Το 38ο Πανελλήνιο Νοσηλευτικό Συνέδριο αποβλέπει στην ανάδειξη νέων επιστημονικών γνώσεων, πρωτοβουλιών και εμπειριών εφαρμογής στη Νοσηλευτική, με κοινό γνώμονα την αντιμετώπιση των αναγκών τόσο του ασθενούς όσο και του υγιούς ατόμου. Για το λόγο αυτό ο ΕΣΝΕ προσκαλεί όλους τους νοσηλευτές της χώρας να παραβρεθούν και να συμμετέχουν ενεργά.






(Πηγή: Ε.Σ.Ν.Ε)

5 σχόλια: